Välkommen till oss på Ognizer AB

Välkommen till oss på Ognizer AB

Vi är ett byggföretag som under flera år utfört tjänster åt privatpersoner och företag på Öland och i Kalmar. Våra snickare på Öland kan utföra allt inom bygg.

Precis som vårt företagsnamn Ognizer AB antyder så är vi ett välorganiserat företag som du kan lita på i alla väder. Vi går in i varje nytt byggprojekt med målsättningen att överträffa våra kunders förväntningar för att uppnå 100 % kundnöjdhet. Det är en bidragande orsak till att vi har många återkommande kunder. Om du vill anlita pålitliga snickare på Öland kan du tryggt vända dig till oss.

 

Vi utför det mesta inom byggsektorn

Våra snickare på Öland har yrkesutbildning och en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi utför vårt arbete enligt gällande branschregler och med högsta kvalitet. Våra kunder är främst privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar samtidigt som vi även utför uppdrag som underleverantör åt andra byggföretag. Vi utför bland annat tjänster som nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad, fönsterbyten, takläggningar och köksrenoveringar i Kalmar, på Öland och i kringliggande orter. Kontakta oss för mer information om vårt företag.


Tjänster på Snickare Öland

Boka kostnadsfritt möte med våra kunniga snickare

Om du behöver anlita pålitliga och drivna snickare på Öland eller i Kalmar kan du boka möte med oss. Då kan vi diskutera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och bidra med fri konsultation.

Boka kostnadsfritt möte med våra kunniga snickare

Boka möte

Här hittar du oss på webben