Snickare på Öland levererar köksrenovering med kvalitet till rätt pris

När du ska genomföra en köksrenovering på Öland kan du vända dig till oss som har skickliga hantverkare som är specialister på kök. Då kan du vara trygg med att arbetet utförs med högsta kvalitet. Här kan du läsa om hur vårt byggföretag renoverar kök.

När de flesta vill modernisera sin bostad så är köket det rum som är populärast att göra om. Detta beror till stor del på att köket är en central plats i bostaden. Man vill skapa ett kök som inbjuder till harmoni och trivsel för alla tillfällen samtidigt som det också ska vara funktionellt. Om du vill genomföra en köksrenovering på Öland kan du kontakta oss på Ognizer AB som är proffs på kök.

 

Så här utför vi en köksrenovering på Öland

När du ska genomföra en köksrenovering på Öland kan vi bistå dig med råd, inspiration och hjälp med att välja inredning och design. När vi har ett färdigt underlag för renoveringen kan vi sedan erbjuda er en offert med ett rättvist pris för er köksrenovering här på Öland.

 

Rivning av befintlig inredning

Våra engagerade och skickliga snickare på Öland börjar med att riva ut den befintliga köksinredningen och andra detaljer från köket. De delar som ni inte vill spara forslar vi bort tillsammans med annat byggavfall till kommunens återvinningscentral.

 

VVS och elektricitet

Därefter kommer behörig rörmokare för att installera nya vattenledningar och avlopp som är anpassade utifrån er nya köksinredning och vitvaror. Sedan kommer även en behörig elektriker för att dra nya elkablar för inredningen men också för vitvarorna.

 

Återställande av köket

När VVS och el är klart ska köket återställas genom att väggar lagas, kakel eller annat material monteras på väggarna. Därefter målas tak, väggar och trädetaljer i köket. Efter att målaren är klar kommer golvläggaren att lägga det nya köksgolvet innan våra snickare på Öland monterar in den nya köksinredningen och vitvarorna.

 

Efter att din köksrenovering på Öland är färdigställd så gör vi en besiktning tillsammans med dig för att säkerställa att du är 100 % nöjd med vår leverans.

 

Vi kan åta oss din köksrenovering på Öland

Ognizer AB är byggföretaget som du kan lita på. Vi utför tjänster åt företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar som bland annat takbyten, fönsterbyten, utvändiga renoveringar och köksrenoveringar. Samtliga våra snickare på Öland har yrkesbevis och varit verksamma inom branschen under många år. Det innebär att vi har mycket erfarenhet och alltid utför våra arbeten med största noggrannhet för maximal livslängd.

 

Om du vill få hjälp med din köksrenovering på Öland eller i Kalmar, eller om du har något annat byggprojekt som ska genomföras kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi träffas för att diskutera ditt projekt och därefter kan vi överlämna en offert med ett rättvist pris. Boka kostnadsfritt möte med våra kunniga snickare

Om du behöver anlita pålitliga och drivna snickare på Öland eller i Kalmar kan du boka möte med oss. Då kan vi diskutera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och bidra med fri konsultation.