Fönsterbyten

Fönsterbyten

När bostaden har kalla golv och ett ojämnt inomhusklimat samtidigt som kostnaderna för uppvärmning ökat beror det på att din fastighet har otäta fönster. Fönster har en livslängd på upp till 40 år, under förutsättning att de underhålls vart 10:e år. Därefter är det svårt att renovera fönstren med ett bra resultat och då är det dags att utföra ett fönsterbyte. Om du vill få hjälp med ditt fönsterbyte kan du kontakta oss på Ognizer AB som har snickare i Kalmar som är specialister på fönster.

 

Våra snickare i Kalmar kan åta sig ditt fönsterbyte

Ognizer AB är ett byggföretag som utför byggtjänster som bland annat takläggning, köksrenovering och fönsterbyten åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. När du behöver hjälp med ditt fönsterbyte kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan våra skickliga snickare på Öland inspektera dina fönster, lämna konsultation kring dina nya fönster och sedan överlämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. När du anlitar oss för ditt fönsterbyte kan vi även hjälpa dig med att välja fönster. Vi kan erbjuda dig kvalitetsfönster från både svenska som utländska fönsterleverantörer.


Fler tjänster vi utför

Boka kostnadsfritt möte med våra kunniga snickare

Om du behöver anlita pålitliga och drivna snickare på Öland eller i Kalmar kan du boka möte med oss. Då kan vi diskutera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och bidra med fri konsultation.